Ihhealthcare

international holistic health care AB

Om Oss

Håkan har efter en särskild etisk prövning av yrkesförbundet, blivit auktoriserad som beteendevetare i psykologi. Att vara beteendevetare i psykologi utgör en central grund för att förstå mänskligt beteende och utveckla teamutveckling, ledarkurser, hälsosamma arbetsplatser i god arbetsmiljö. Denna auktorisering stärker hela företagets kompetens som konsultverksamheten, oss som terapeuter, konsulter och föreläsare.

 

Kristina har över 30 års klinisk erfarenhet av att hjälpa människor med Traditionell kinesisk medicinsk akupunktur och specialiserat sig på att tolka avancerade anamneser utifrån västerländsk medicin med läkare och forskare för att hjälpa människor som har obotliga sjukdomar och smärttillstånd. Hennes medicinska kompetens efter att ha studerat på Uppsala biomedicinska universitet i sex år utgör en viktig grund för hennes arbete.

 

Med över 23 års erfarenheter tillsammans har vi hängivet ägnat våra karriärer åt att hjälpa individer och organisationer med terapeutiska behandlingar, varit volontärer i olika projekt, föreläsningar och kurser. Våra insatser inkluderar att hjälpa människor på kliniken och även i länder som Marseille, Grekland och Belgrad i samverkan med sjukvården. Kristina har även genomfört projekt i samverkan med läkare och forskare i framkant i både England och USA.

 

Vi har utvecklat oss som effektiva problemlösare och skickliga kommunikatörer i både svenska och engelska i både tal och skrift. Vår kompetens och positiva inställning, förmåga att skapa en inspirerande atmosfär för att driva positiva förändringar och förbättringar har varit avgörande i vårt arbete.

 

Genom vår breda kompetens strävar vi efter att erbjuda expertis och skapa meningsfulla förändringar för både individer och organisationer. Vi ser fram emot möjligheten att stödja och vägleda er mot personlig och professionell utveckling.

Rulla till toppen