Samtalsterapi/Motiverande samtal

40 - 60 minuter per behandling alternativt chatt 30 minuters sessioner

Min målsättning med samtalsterapin och eller det motiverande samtalet är att öka medvetandet över vad som är möjligt just nu, för att närma dig det du önskar genomföra. Motiverande samtal och samtalsterapi innebär att öka medvetandet för din situation och förstå vad som är möjligt att förändra av din förmåga just nu. Du behöver inte vara deprimerad eller utmattad för att boka ett besök. Jag lyssnar noga på vad anledningen är att vi ses, ställer öppna frågor för att du ska kunna komma fram till dina svar och skapar alltid en känsla att du ska känna dig bra med dig själv.

Har arbetat och blivit anlitad terapeut av 1000 tals människor sedan jag startade företaget för 20 år sedan. Tog examen 2010 till Traditionell Kinesisk Medicinsk Akupunktör efter tre år, där samtalsterapi ingick som en del i utbildningen. Är universitets utbildad i motiverande samtalsteknik och har högskoleexamen i psykologi med inriktning beteendevetenskap vilket innebär förståelsen om mänskligt beteende.

Har även samarbete med olika psykologer med specialiserade inriktningar, som jag kan rekommendera dig vid behov, eftersom jag har god kompetens över vad jag kan hjälpa dig med. Vid intresse och/eller frågor, skicka mig ett sms, så ringer jag upp dig för att besvara dina frågor. Naturligtvis har jag tystnadsplikt.