Referenser

Efter att ha gått igenom ett tiotal olika terapeuter, kiropraktorer, experter m.fl.
i denna bransch, hittade jag till slut Håkan.
Enligt mig så har och kan han alla dessa dicipliner. Man får helt enkelt en individuell behandling som innefattar även livscoaching och mental träning. Allt utefter just mina behov. Varför jag gick till honom var för att räta upp mina sneda rygg och plötsligt låg jag där på mage på britsen med tusen nålar, som en igelkott, samtidigt som han lugnt samtalade och berättade om sin bakgrund och hur han jobbade. Efter ett halvår hade jag fått nya målbilder för mitt liv, hälsosammare liv, slutat röka och inte minst förhoppningar om att jag kommer att bli frisk. Håkan har verkligen hjälpt mig med så mycket mer än det jag sökte, genom att lägga upp behandlingarna efter just det behovet jag har. Inga quick fix, man får t.o.m. hemläxa!

Nu är jag åter i arbete men går hos honom fortfarande men inte lika frekvent.

Jag kommer nog aldrig att släppa honom helt.

Karin 2017-11-20

 

Håkans samlade kompetens inom massage, kiropraktik och akupunktur upplever jag som unik och ger en fantastik styrka i behandlingen. Jag har gått hos Håkan i många år och beroende på hur jag mår ger Håkan en behandling som kombineras ihop av hans olika kompetensområden. Just kombinationen av dessa är en verklig styrka.

Karin Adolfsson
Enhetschef, HR-specialster på Chalmers tekniska högskola
Karin var Håkans kund 2016-07-28

 "Boxningsläger Kungsbacka"

Göteborg Team Box med samarbetsklubbar arrangerade under tiden 16-19 augusti träning och utbildningsläger.
Tränare var Hichem Auoali, Patrik Bogere, Salomo E`tue assisterade av Yusuf Omar och William Artonius.
Vi hade knutit till oss Håkan Karlsson Kiropraktik och skadespecialist. Han höll fyra föreläsningar och visade många nya saker. Dessutom hann han med att behandla ett flertal boxare. Sammanlagt var det 104 boxare som deltog, 14 diplom, 20 tjejer, 30 ungdomar, endast 10 nybörjare samt 34 juniorer och seniorer. Det var 3 av årets seniormästare som ingick i team Rio. Det deltog också ett 15-tal ledare.
Kennerth Wiberg 2012-08-20

 ​Jag ramlade i slutet av september 2017 och fick frakturer på handen. Efter att gipset togs bort, kände jag hur ont jag hade dygnet runt. Kunde inte göra något med handen utan fick be om hjälp med allt. Efter 2 1/2 månad tog jag kontakt med Håkan. I smärtskala 1-10 så hade jag 8 i de onda och handen var även svullen. Fick TCM akupunktur. Efter första behandlingen sjönk den till 6. När vi träffades fjärde gången kunde jag le och tala om att jag hade inte ont längre! Kunde börja använda handen igen. Svullnaden hade gått ner. Jag som trots allt hatar nålar gick dit frivilligt och fick inse att behandlingen verkligen hjälpte!

Ni som har ont av olika orsaker! Kontakta Håkan och berätta era besvär! Jag garanterar er att ni blir lika nöjda som jag!
Marja 2018

Har gått hos Håkan i flera år och rekommenderar honom till alla jag känner. Han anpassar alltid behandlingen till ens dagsform, ibland vet jag inte själv vad jag behöver av massage, kiropraktik, samtalsterapi eller akupunktur - men han vet alltid! 

Therese Wikberg 2020

Jag rekommenderar Alla ett besök hos Håkan, han har förändrat mitt liv!! Gick med ryggont i flera år, sjukgymnastik etc. Håkan såg problemet och löste det på första besöket(15 år sen), självklart fick jag gå några gånger samt att jag fick övningar som hjälper mig att hålla det i schack. Nu räcker det med ngn gång då och då för att kunna leva ett helt vanligt liv med innebandy, padel etc som jag hade gett upp innan. Boka Nu! Ha det gött Håkan & ha en grym sommar;).

Henrik L. 2020

Bästa terapeuten du kan komma till! Rekommenderas starkt.
Rebecca 2021
 
Extremt professionell och duktig! Finns ingen som kan mäta sig med hans kunskap och finess! Rekommenderar han till alla jag känner och även de som läser detta! Du går aldrig besviken därifrån!
Johan. T. 2021