Ihhealthcare

international holistic health care AB

Personlig träning i Kickboxning och/eller Boxning

50 minuter, 900 kr

Personlig träning i Kickboxning och/eller Boxning

Hej Välkommen att prova personlig träningsupplevelse inom kickboxning och boxning. Har 36 års erfarenhet och över 100 matcher totalt inom Karate, kickboxning och boxning, inklusive SM-guld och VM-guld i kickboxning som mina största meriter. Har genom erfarenheten och kunskapen att utveckla dig från motionärnivå upp till yttersta eliten/proffsnivå på ett oerhört effektivt och unikt pedagogiskt sätt. Efter 20 år som aktiv ringdomare har jag en djup förståelse för regeltolkning, vilket ger en fördel när det gäller teknikträning och prestationsoptimering. Jag kombinerar teknik, fysiologi och mental träning för att hjälpa dig att utveckla din fysiska och mentala styrka för att nå dina mål inom kickboxning och boxning. Har varit aktiv instruktör sedan 1998 när jag tog mitt svarta bälte 1 Dan i kickboxning kickboxningsinstruktör och sedan 19 år tillbaka huvudtränare för Ironman Kickboxningsklubb, där jag har ansvar för den tekniska utvecklingen för vårt graderingssystem. Detta innebär att jag har en beprövad metod för att ta dig från nybörjare till upp till professionell nivå och stödja din framgångsresa som idrottare. Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren utövare som vill förbättra din teknik och taktik, är jag här för att guida dig på vägen till framgång. Så om du är redo att utveckla dig till din fulla potential inom kickboxning och boxning, kontakta mig. Tillsammans kan vi skapa en passande träningsplan för dina behov och mål.
Bästa hälsningar,
Håkan Karlsson
 

Personlig träning på gym eller hemträning

50 minuter, 4 000 kr

Personlig träning på gym eller hemträning

Hej Välkommen till mitt unika träningsprogram som sätter din kropps flexibilitet och styrka i fokus på ett helt unikt nytt sätt. För att skapa den mest effektiva och skräddarsydda träningsplanen för dig, inkluderar mitt träningsprogram två djupgående behandlande massage- och kiropraktik-sessioner inom loppet av en vecka. Dessa behandlingar ger oss värdefulla insikter om din kropps nuvarande tillstånd, flexibilitet och styrka, vilket gör att vi kan skräddarsy träningen efter dina specifika behov och förutsättningar. Efter dessa behandlingar går vi vidare till själva träningsprogrammet, som är utformat för att optimera din flexibilitet, styrka och övergripande välbefinnande. Varje övning och utmaning är noggrant utvald för att säkerställa att du når dina mål på ett hållbart och effektivt sätt. Mitt mål som din tränare är att inte bara hjälpa dig att förbättra din flexibilitet och styrka, utan också att säkerställa att du når dina mål på ett hälsosamt och hållbart sätt. Jag kommer att vara din stöttande partner genom hela processen och ge dig verktyg för att fortsätta utvecklas och blomstra även efter avslutat program. Så om du är redo att ta din träning till en ny nivå och förstå hur din kropp kan bli starkare och mer flexibel, kontakta mig. Tillsammans kan vi starta denna spännande träningsresa och skapa en starkare och mer hälsosam version av dig själv.
Bästa hälsningar,
Håkan Karlsson
 

Kom i form med helheten av hälsan under 28 dagar + fysiologiska behandlingar.

50 minuter, 8 000 kr

Kom i form med helheten av hälsan under 28 dagar + fysiologiska behandlingar.

Hej Den här unika och personligt anpassad 28-dagars träningen kommer inte bara att ge dig resultat, utan också öka din medvetenhet om hur du kan förändra din livsstil på ett hållbart sätt. Det här träningsprogrammet är speciellt utformat för dig och din kropp. För att kunna skapa den mest effektiva planen, inleder vi med två djupgående behandlande massage och kiropraktik-sessioner med en veckas mellanrum. Denna insiktsfulla start ger mig möjlighet att förstå din kropp och din motivation på en djupare nivå. Baserat på den insikt jag får från behandlingarna skapar jag ett individuellt träningsprogram som passar just dig. Träningsprogrammet är oftast en balanserad kombination av yoga för ökad flexibilitet och styrkeövningar för att stödja din fysiska utveckling. Jag förstår att varje person är unik och att livspusslet kan vara komplicerat. Därför anpassas detta träningsprogram efter din nuvarande hälsostatus, din fysiska förmåga och dina personliga mål. Du kan vara trygg i att programmet är utformat för att vara realistiskt och genomförbart i din vardag. Du kommer att få mer detaljerad information när vi startar, och jag kommer att vara din stöttande partner genom hela träningsresan. Mitt mål är inte bara att ge dig en fantastisk träningsupplevelse, utan också att hjälpa dig att skapa en varaktig förändring för ditt välmående och livsstil. Så om du är redo att ta kontroll över din träning och hälsa, låt oss tillsammans påbörja denna spännande 28-dagars resa mot en friskare och mer medveten version av dig själv.
Bästa hälsningar,
Håkan Karlsson
Rulla till toppen