40 -60 minuter per behandling     

Jag arbetar även med Traditionell Kinesisk Medicinsk Akupunktur (TCM akupunktur) som är en effektfull läkekonst sedan ca 5000 år, som kan avhjälpa, lindra och förebygga alla slags sjukdomar och smärtor. Passar även för dig som är frisk och vill lära dig nya perspektiv att bevara din hälsa.

Före behandlingen ställs anamnes, tungdiagnostik och pulsdiagnostik, som är själva förutsättningen för att kunna ge Traditionell Kinesisk Akupunktur. Tungans beläggning/form, pulsens diagnostik och hur du mår, blir avgörande för vad som behöver avlastas och stärkas i din kropp. Oavsett hur du mår eller hur diagnosen än ser ut, så finns det alltid något att förbättra.

Mitt sätt att arbeta med TCM akupunktur är att under sju veckor följa din utveckling, observera hur din kropp tar emot akupunktur och förstå orsaken bakom symptomen. Det som ingår i en behandlingsserie är att du får ökad medvetenhet om din kost, träning och eventuellt hantera/reglera olika negativa tankar med samtalsterapi/mental träning, som kan belasta dig på olika sätt. Kostråd utifrån hur du mår från ett både traditionellt kinesiskt medicinskt perspektiv och från den allmänna näringsläran. Samtalsterapi och effektiva mentala meditationsövningar anpassas efter dina behov, för att du skall må ännu bättre, hantera din verklighet och för att hitta dina svar.

Det kan naturligtvis behövas fler behandlingar beroende omfattningen av ditt tillstånd, hur lång tid som du haft smärta/värk eller sjukdom, så skapar denna behandlingsserie en god grund att stå på. Vid intresse och/eller frågor, skicka mig ett sms, så ringer jag upp dig för att besvara dina frågor.

Boka Tid