40 – 60 minuter per behandling

Enskild terapi

Samtalsterapin har en beteendevetenskaplig inriktning om mänskliga beteenden i kombination med motiverande samtal. Det handlar om att ställa öppna frågeställningar, aktivt reflektera, lyssna för att motivera och stärka motivationen till positiva beteendeförändringar. Passar för alla människor som vill öka sin kraft, inspiration och styrkor, hantera livets utmaningar, åstadkomma eller hantera framgångar som nedgångar. Du behöver inte vara deprimerad, ledsen eller utmattad för att besöka mig, för det har visat sig att samtalsterapi med beteendevetenskap och motiverande samtal, även kan hjälpa dig på andra sätt som att öka din medvetenhet för att nå dina mål. Kommer tydligt och pedagogiskt förklara på vilket sätt jag kan hjälpa dig, anpassa individuella självhjälpsövningar och ställa frågor för att hitta du ska hitta dina svar.styrkor, hantera livet med dess utmaningar, åstadkomma eller få hantera livets framgångar såväl som nedgångar. 

Parterapi

Samtalsterapin med en beteendevetenskaplig inriktning om mänskliga beteenden i kombination med motiverande samtal, passar par som vill öka sin kraft, inspiration, motivation och utvecklas i relationen. Ett möte med mig skulle kunna handla om att ni vill bygga era styrkor eller hantera hur livet känns idag. Ni behöver inte ha en kris i relationen för att besöka mig, utan även när ni känner att relationen har behov av utveckling på olika sätt. Ställer frågor till var och en av er, så ni får lyssna på varandras upplevelser hur verkligheten kan tolkas, för att komma fram till lämpliga åtgärder och ge individuella hemuppgifter att göra tillsammans tills vi ses nästa gång.

Jag har högskolexamen i psykologi med inriktning beteendevetenskap, vilket handlar om förståelsen om mänskligt beteende och universitetets utbildad i motiverande samtalsteknik. Tog examen i Traditionell Kinesisk Medicinsk Akupunktur efter tre års yrkesutbildning, där samtalsterapi ingick som en del i utbildningen till terapeut. Samverkar med psykologer som kan rekommenderas vid behov för din trygghet och säkerhet.

Boka en gratis konsultation vid frågor eller funderingar via boka direkt alternativt maila mig.

Mycket välkommen!

Boka Tid