Företag – terapeut – konsult – föreläsare

Organisationer och föreningar kan anlita mig som beteendekonsult, terapeut och föreläsare. Har flera olika yrkeskompetenser som jag kan erbjuda er personal med unika effektiva kombinations behandlingar för att lindra, avhjälpa och/eller förebygga alla slags smärtor, sjukdomar och psykisk ohälsa. Efter över 20 år i branschen har jag etablerat samarbete med många olika företag och organisationer som har mig som företagsvård.

Ni kan även anlita mig för olika föreläsningar med inspiration och motivation inom hälsa där jag tidigare blivit anlitad:
1. Testa om personalen känner sig stel i kroppen med enkla yoga övningar och efteråt smaka på att en färsk bladgrön smoothies som ett perfekt mellanmål.
2. Hur går det att stärka organisationens motivationen till positiva beteendeförändringar för en ännu bättre arbetsmiljö?
3. Ökad förståelse hur personalen kan förebygga fysisk stelhet i kroppen, lindra vanliga smärtor i ryggen och göra sig medveten om kroppens signaler på tecken till utmattning i tid.

Ni kan anlita mig som en extern coach i organisationen för att öka motivationen, behov av bättre kommunikation, teamkänsla för personalen för att fungera ännu bättre som en arbetsgrupp. Naturligtvis kan vi skräddarsy en föreläsning eller kurs efter ert önskemål också.

Jag har högskolexamen i psykologi med inriktning beteendevetenskap, vilket handlar om förståelsen om mänskligt beteende och universitetets utbildad i motiverande samtalsteknik. Tog examen i Traditionell Kinesisk Medicinsk Akupunktur efter tre års yrkesutbildning, där samtalsterapi ingick som en del i utbildningen till terapeut.

Hör av dig vid funderingar eller frågor för en gratis konsultation. 

Bästa hälsningar
Håkan