Ihhealthcare

international holistic health care AB

Föreläsningar för ökad inspiration och motivation

Jag är en passionerad och erfaren föreläsare som brinner för att inspirera och motivera min publik. Med över 22 års erfarenhet inom terapi, konsultationer och föreläsningar har jag utvecklat en unik expertis av att förebygga, lindra och avhjälpa fysiologiska smärttillstånd, psykisk ohälsa och utmattning.

120 minuter, Kostnadsfri

Föreläsningar för ökad inspiration och motivation

Hej
Jag är en passionerad och erfaren föreläsare som brinner för att inspirera och motivera min publik. Med över 22 års erfarenhet inom terapi, konsultationer och föreläsningar har jag utvecklat en unik expertis av att förebygga, lindra och avhjälpa fysiologiska smärttillstånd, psykisk ohälsa och utmattning.

Mitt synsätt som föreläsare är att se helheten av människan och organisationen för att kunna återställa hälsan eller utveckla arbetsmiljön till att bli ännu mer hälsosam. Genom mina kunskaper som beteendevetare inom psykologi med inriktning på organisationspsykologi, har jag förmågan att engagerande och interaktivt presentera ämnen som rör hälsa, välbefinnande och arbetsplatskultur. 

Jag har skräddarsytt och levererat föreläsningar och kurser som fokuserar på att minimera psykisk ohälsa, förebygga mental utmattning och skapa en positiv arbetsmiljö. Med en kombination av forskningsbaserade insikter och praktiska verktyg ger jag min publik konkreta och användbara metoder för att förbättra sin vardag. 

Som föreläsare är jag känd för min energi och entusiasm på scenen. Jag strävar alltid efter att skapa en positiv atmosfär och använda mig av inspirerande exempel och humor för att hålla mitt publikens engagemang på topp. Min presentationsteknik är interaktiv och inkluderande, där jag uppmuntrar till deltagande och diskussion för att skapa en meningsfull upplevelse för alla. 

Jag är baserad i Göteborg och tillgänglig för föreläsningar och kurser både på plats och digitalt. Oavsett om det handlar om mindre grupper eller större evenemang, anpassar jag mig efter behoven för att leverera en minnesvärd och effektiv föreläsning. Så om du söker en engagerande och kompetent föreläsare som kan ge din publik nya insikter och verktyg för att främja hälsa, välbefinnande och produktivitet, så ser jag fram emot att höra från dig.

Bästa hälsningar,
Håkan Karlsson
 
Rulla till toppen