Ihhealthcare

international holistic health care AB

INTERNATIONAL HOLISTIC HEALTHCARE AB

Våra tjänster

Utforska vårt utbud av professionella tjänster som är skräddarsydda för att främja din hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder expertis inom kiropraktik, Traditionell Kinesisk Medicinsk Akupunktur, djupgående behandlande massage, samtalsterapi, motiverande samtal, coaching, personlig träning inom kickboxning,  boxning och Hatha Yoga samt kostrådgivning enligt österländsk läkekonst

Behandlingar

Där hälsa och harmoni möts skapar vi på International Holistic Health Care en unik plats för välbefinnande. Genom vårt mångsidiga utbud av skräddarsydda behandlingar strävar vi efter att stödja dig på din resa mot en balanserad och frisk livsstil. Från avslappnande djupgående massage till precisionen i kiropraktik och den traditionella visdomen i Kinesisk Medicinsk Akupunktur, vårt erfarna team är här för att skapa en holistisk upplevelse för kropp och sinne. Våra terapeuter kombinerar expertis och omsorg för att skapa behandlingar som anpassas efter dina unika behov. Boka din tid hos oss och ge dig själv möjligheten att investera i din hälsa. Vi ser fram emot att vara din partner på vägen mot en djupgående och varaktig välmående.

Kurser

Konsult för arbetsmiljö, teamutveckling och rekryteringsprocesser med över 22 års erfarenhet. Jag utforskar strategier för att skapa starka och samarbetsvilliga arbetsgrupper. Genom interaktiva övningar och teamanalys lär deltagarna sig att främja öppen kommunikation, bygga förtroende och öka produktiviteten. Min mångsidiga kompetens inkluderar även evidensbaserad beteendevetenskap för att etablera goda arbetsrelationer, lösa konflikter och anses vara en effektiv problemlösare

Konsult och Föreläsningar

Utforska vårt utbud av inspirerande och kunskapsrika tjänster som sträcker sig över föreläsningar, kurser och beteendekonsultation. Vi är dedikerade till att skapa meningsfulla och givande upplevelser för både individer och organisationer. Utforska våra tjänster och låt oss tillsammans skapa en framtid med ökad kunskap, motivation och välmående.

Personlig träning

Utforska våra personligt anpassade träningsprogram för att uppnå dina hälsomål och optimera din fysiska kondition. Vi erbjuder en mångfald av alternativ för att passa dina behov och önskemål. Oavsett vilket alternativ du väljer, är vår personliga träning utformad för att stödja och utmana dig på din väg mot en hälsosam och aktiv livsstil. Boka din tid nu och investera i din fysiska välmående.

Yoga

Upptäck fördelarna med yoga och fördjupa din praxis med våra individuella Hatha Yoga-träningspaket. Vi erbjuder skräddarsydda program för att stödja både nybörjare och erfarna utövare på deras yogaresa. Våra Hatha Yoga-träningspaket är utformade för att skapa en djupare förståelse för din kropp och sinne samtidigt som de främjar inre balans och fysisk styrka. Boka din tid idag och låt yoga vara din guide mot ökad välmående och harmoni.

Rulla till toppen