Djupgående behandlande massage

40-60 minuter alternativt 100-120 minuter

Är en unik behandlande massage som bygger på en uppföljning för att lindra, förebygga och/eller avhjälpa alla slags muskelproblem, ledproblem eller om du känner dig spänd i kroppen efter stress. Jag anpassar alltid massagen beroende på hur dina muskler känns och skulle du vara riktigt spänd i musklerna i till exempel ryggen, så kan behandlingen inledas en kort stund med en skön avslappnande djupgående värme från min moxalampa, för en ännu större effekt före massagen.

I den här behandlingen kan det ingå triggerpunktsbehandling, akupressur och cupping som komplement. Du kan få tips och råd om träning, töjning samt att olika muskeltester kan genomföras, som en undersökning över vilka styrkeövningar eller stretchövningar du behöver som mest vid det aktuella tillfället.

Den här behandlingen kan också boka för en tyst lugn och avstressande massage, som även kan bokas som en dubbeltimma mellan 100 -120 minuter. Vid intresse och/eller frågor, skicka mig ett sms, så ringer jag upp dig för att besvara dina frågor.