International Holistic Healthcare

Mitt namn är Håkan Karlsson och jag arbetar med kiropraktik, Traditionell kinesisk medicinsk akupunktur, Djupgående behandlande massage, samtalsterapi/ motiverande samtal, råd om kost som medicin. Konstruerar individuell motiverande träning på gym, hemma och/eller i kombination med Hatha Yoga. 
 
Jag innehar titeln Master of Chiropractic (2003-2006), Cert. Traditionell kinesisk medicinsk akupunktör (2008-2010), Friskvårdsterapeut (2003), Högskoleexamen i psykologi med beteendevetenskaplig inriktning (2017-2021). Universitetsutbildad KRAFT strateg - fysisk aktivitet på recept (2019). Är kvalitetssäkrad medlem av Kroppsterapeuternas yrkesförbund för din trygghet och säkerhet och medlem i akademiker förbundet SSR.
 

Boka tid

 
 
 
 
 
 
 

Nyheter

  • Semester fram till den 27 september

    Hej Har semester fram till den 27 september och det går som vanligt att boka in tider för resten av året. Vill att ni ska veta i dessa pandemitider för er trygghet och säkerhet att jag spritar av massagebänken, vädrar ut efter varje besök och skurar golvet med en kombination av vanligt tvättmedel och antibakteriellt medel. Vid minsta tendens av förkylning stannar vi emma och kryar på oss. När vi ses har vi tvättat våra händer i 20 sekunder före besöket eller spritat av händerna. Självklart avbokas besöket vid minsta tendens av förkylning. Mycket välkomna! Bästa hälsningar Håkan

    Läs mer