International Holistic Healthcare

Mitt namn är Håkan Karlsson och jag arbetar med kiropraktik, Traditionell kinesisk medicinsk akupunktur, Djupgående behandlande massage, samtalsterapi/ motiverande samtal, råd om kost som medicin. Konstruerar individuell motiverande träning på gym, hemma och/eller i kombination med Hatha Yoga. 
 
Jag innehar titeln Master of Chiropractic (2003-2006), Cert. Traditionell kinesisk medicinsk akupunktör (2008-2010), Friskvårdsterapeut (2003), Högskoleexamen i psykologi med beteendevetenskaplig inriktning (2017-2021). Universitetsutbildad KRAFT strateg - fysisk aktivitet på recept (2019). Är kvalitetssäkrad medlem av Kroppsterapeuternas yrkesförbund för din trygghet och säkerhet och medlem i akademiker förbundet SSR.
 

Boka tid

 
 
 
 
 
 
 

Nyheter

  • Flera nyheter och mycket välkomna!

    Hej Nyheter är att ha konstruerat en ny behandling vid två tillfällen av TCM akupunktur och målinriktad kiropraktik och redigerat och förtydligat texterna för de olika tjänsterna som finns. Det går numera att boka 20 minuters gratis konsultationer för er som kanske har frågor eller funderingar omkring valet av olika behandlingar eller personliga träningar via boka direkt. Har i april tagit högskoleexamen i psykologi med inriktning beteendevetenskap som är en del av samtalsterapin. Som beteendekonsult kan jag motivera och inspirera företag till förändringsarbete för ännu bättre hållbar arbetsmiljö. Teknisk förenkling har gjorts vid bokning av behandlingsserier, då ni i samband med bokningen får ett värdekort att boka in era behandlingar. Vill att ni ska veta i dessa pandemitider för er trygghet och säkerhet att jag har munskydd på mig under hela behandlingen, spritar av massagebänken och vädrar ut efter varje besök samt skurar golvet varje dag. framförallt så förväntas det vid minsta förkylning att vi stannar hemma och kryar på oss. Varje dag tvättar jag golvet med en kombination av vanligt tvättmedel och antibakteriellt medel. När vi ses har vi tvättat våra händer i 20 sekunder före besöket eller spritat av händerna. Självklart avbokas besöket vid minsta tendens av förkylning. Mycket välkomna Håkan

    Läs mer