International Holistic Healthcare

Mitt namn är Håkan Karlsson och jag arbetar med kiropraktik, Traditionell kinesisk medicinsk akupunktur, Djupgående behandlande massage, samtalsterapi/ motiverande samtal, råd om kost som medicin. Konstruerar individuell motiverande träning på gym, hemma och/eller i kombination med Hatha Yoga. 
 
Jag innehar titeln Master of Chiropractic (2003-2006), Cert. Traditionell kinesisk medicinsk akupunktör (2008-2010), Friskvårdsterapeut (2003), Högskoleexamen i psykologi med beteendevetenskaplig inriktning (2017-2021). Universitetsutbildad KRAFT strateg - fysisk aktivitet på recept (2019). Är kvalitetssäkrad medlem av Kroppsterapeuternas yrkesförbund för din trygghet och säkerhet och medlem i akademiker förbundet SSR.
 

Boka tid

 
 
 
 
 
 
 

Nyheter

  • Flera nyheter och mycket välkomna!

    En nyhet är att jag skapat ett unikt träningsprogram som alla människor kommer att klara under 28 dagar och som redan är igång efter förfrågningar. Detta träningsprogram ökar även medvetenheten om vår motivation och inspiration om helheten av hälsan som även inkluderar tre fysiologiska behandlingar. Träningsprogrammet innehåller individuella yoga och styrkeövningar, att mixa bladgrön smoothies, 20 minuters promenader, träningsdagbok, besvara frågor hur veckan har varit med ett kort mail till mig varje söndag, öka sin medvetenhet om återhämtning om sin sömn, vätskeintag och hur inspirationen/motivationen kan påverka prestationen. Anpassar träningen för alla människor som vill skapa en förändring och självklart anpassas träningsprogrammet efter de fysiska förutsättningarna. Vill att ni ska veta i dessa pandemitider för er trygghet och säkerhet att jag har munskydd på mig under hela behandlingen, spritar av massagebänken och vädrar ut efter varje besök samt skurar golvet varje dag. framförallt så förväntas det vid minsta förkylning att vi stannar hemma och kryar på oss. Varje dag tvättar jag golvet med en kombination av vanligt tvättmedel och antibakteriellt medel. När vi ses har vi tvättat våra händer i 20 sekunder före besöket eller spritat av händerna. Självklart avbokas besöket vid minsta tendens av förkylning. Kommer att ha semester från den 19 juli till den 3 augusti och har lagt ut ett preliminärt schema för resten av året. Önskar er alla en fortsatt fin sommar! Bästa hälsningar Håkan

    Läs mer